Your Cart

Gratis verzending door heel Nederland bij alle bestellingen boven de € 200,00

Saxenda Kopen Zonder Recept Duitsland

Je kunt Saxenda alleen kopen nadat je een recept van een arts hebt gekregen. Er zijn bepaalde medicijnen die alleen op recept verkrijgbaar zijn, omdat ze bijwerkingen kunnen veroorzaken die begeleiding van een arts vereisen. Saxenda is een zeer effectief afslankmiddel. Als gevolg hiervan groeit de vraag naar deze afslankmethode met injecties.

Kan ik Saxenda ook bestellen zonder recept?

Het is niet toegestaan om Saxenda zonder recept te kopen. Saxenda kan zonder recept worden gekocht bij verschillende online webshops.

Deze webshops vragen echter of u een eerder verkregen recept moet aantonen voordat u het medicijn kunt kopen, of u wordt gevraagd om te betalen via betaalmethoden die moeilijk te traceren zijn, zoals crypto.

Als gevolg hiervan is er geen arts aanwezig en is de authenticiteit van het medicijn onzeker, met alle gevolgen van dien.

Er wordt geen onderzoek gedaan naar medische toestanden, contraindicaties of andere factoren die het gebruik van Saxenda kunnen beïnvloeden.

De overheid van Nederland kan de webshops niet controleren omdat ze buiten Nederland zijn gevestigd. Wees dus erg voorzichtig wanneer je met Saxenda begint.

Wordt Saxenda vergoed door de zorgverzekeraar?

Dit betekent niet dat uw zorgverzekeraar uw Saxenda-recept betaalt. Begin dit jaar stelde het Zorginstituut Nederland voor om Saxenda als eerste afslankmethode in de basisverzekering op te nemen, maar wel onder strikte voorwaarden.

Het is helaas slechts een klein aantal mensen die hiervoor in aanmerking komen.Lees meer over de vergoeding van Saxenda hier.

Kan iedereen die wil afvallen een recept voor Saxenda krijgen?

Neen, het is niet mogelijk om met Saxenda af te vallen als u ook een Body Mass Index (BMI) van 27 of hoger heeft en tenminste één van de volgende gewichtsgerelateerde aandoeningen heeft:

  1. Dysglycemie (pre diabetes of diabetes type 2, hypertensie (hoge bloeddruk).
  2. Dyslipidemie (een afwijking in de stofwisseling van de vetten)
  3. Obstructieve slaapapneu 

Of vanaf een BMI van 30.

Waar is het veilig om Saxenda te kopen?

We adviseren u om Saxenda alleen op recept van een arts te kopen als u in aanmerking komt voor het gebruik ervan. Als er bijwerkingen zijn, kan een arts je helpen en begeleiden. Wij adviseren onze klanten om nooit een receptplichtig medicijn online te kopen.

Wanneer is Saxenda effectief?

Saxenda werkt uitstekend wanneer u een verandering van levensstijl implementeert. Om uw kans op blijvend afvallen te vergroten, is het van cruciaal belang dat u een programma kiest dat wordt begeleid door een voedingscoach en onder toezicht staat van een arts.

Gratis verzending door het hele land

op alle bestellingen boven de € 200,00

Gemakkelijk 30 dagen retourneren

30 dagen geld-terug-garantie

Internationale garantie

Aangeboden in het land van gebruik

100% veilig afrekenen

Bankoverschrijving / Cryptocurrency