Your Cart

Gratis verzending door heel Nederland bij alle bestellingen boven de € 200,00

Ons verzend- en retourbeleid

Bedankt dat u voor Ozempic heeft gekozen voor uw afslanktraject. Onze online apotheek streeft ernaar u veilige en effectieve medicijnen te bieden die u kunnen helpen uw gezondheidsdoelen te bereiken.

 We begrijpen dat het verzend- en retourbeleid van cruciaal belang is als het gaat om online winkelen, en we hebben een beleid ontwikkeld dat ervoor zorgt dat u tevreden bent met onze service.

Verzendbeleid:

  • Verzendmethode: Wij verzenden alle bestellingen via gerenommeerde vervoerders zoals DHL, FedEx en USPS. U kunt uw pakket binnen 7 tot 14 werkdagen verwachten. Houd er rekening mee dat de verzendtijden kunnen variëren, afhankelijk van uw locatie.
  • Verzendkosten: Wij bieden gratis standaardverzending voor alle bestellingen binnen de Verenigde Staten. We bieden ook internationale verzenddiensten, waarbij de kosten worden berekend op basis van uw locatie.
  • Verzendbevestiging: Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een bevestigingsmail met uw trackingnummer. Met dit trackingnummer kunt u de voortgang van uw zending volgen.

TERUGSTUURBELEID:

  • Geschiktheid voor retourneren: Wij accepteren retourzendingen voor ongeopende en ongebruikte producten binnen 30 dagen na de leverdatum. Houd er rekening mee dat we vanwege gezondheids- en veiligheidsoverwegingen geen retourzendingen voor geopende of gebruikte producten kunnen accepteren.
  • Retourproces: Om een ​​retourzending te starten, kunt u contact opnemen met ons klantenserviceteam via service@midwestrxpharmacy.com U ontvangt van ons een retourlabel en u kunt het product naar ons terugsturen. Zodra we het product hebben ontvangen en de staat ervan hebben geverifieerd, verwerken we de terugbetaling via uw oorspronkelijke betaalmethode.
  • Retourkosten: Houd er rekening mee dat we geen gratis retourzendingen aanbieden. De kosten voor de retourzending worden van uw terugbetaling afgetrokken.
  • Terugbetalingsbeleid: We zullen de aankoopprijs van het product terugbetalen, minus de verzendkosten voor het retourneren. Terugbetalingen worden binnen 7 tot 14 werkdagen na ontvangst van het geretourneerde product verwerkt.

Houd er rekening mee dat het hierboven vermelde verzend- en retourbeleid alleen van toepassing is op bestellingen die op ozempic.com zijn geplaatst. 

Als u onze producten via een externe detailhandelaar heeft gekocht, neem dan contact op met de detailhandelaar voor hun verzend- en retourbeleid. 

We hopen dat ons verzend- en retourbeleid u gemoedsrust en vertrouwen in onze diensten biedt. Als u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via service@midwestrxpharmacy.com.

Gratis verzending door het hele land

op alle bestellingen boven de € 200,00

Gemakkelijk 30 dagen retourneren

30 dagen geld-terug-garantie

Internationale garantie

Aangeboden in het land van gebruik

100% veilig afrekenen

Bankoverschrijving / Cryptocurrency